Reklam Alanı

Funyo Chat

Funyo Chat, Funyo Chatroulette Tabanlı Bir Sosyal Ağdır FunYo 2011 yılının Ocak ayında kurulmuştur ve listemizde bulunan popüler bir Chatorulette alternatifidir;

Funyo Chat, Funyo Chatroulette Tabanlı Bir Sosyal Ağdır FunYo 2011 yılının Ocak ayında kurulmuştur ve listemizde bulunan popüler bir Chatorulette alternatifidir.
Genellikle binlerce insanın çevrimiçi olduğu sitede sohbet edecek insan bulmakta sıkıntı yaşamayacağınız açık. Eğer Facebook ve Chatroulette'nin bir bebeği olsaydı, yetişkinlere yönelik olması hariç kesinlikle FunYo gibi olurdu! Site, bir sosyal ağın ve rastgele web kameralı sohbet sitelerinin tüm yönlerini bir arada bulunduruyor. Çok hızlı çalışıyor ve listemizdeki diğer sitelerin birçoğunda bulamayacağınız birçok özellik sunuyor. Listemizdeki siteler arasında sadece bir tane daha sosyal ağ özelliği bulunan web kameralı sohbet sitesi bulunuyor fakat bu site Facebook'a daha çok benziyor ve daha gelişmiş özelliklere sahip. Site Alexa sıralamasında ilk 50 binde bulunuyor ve herhangi bir anda dünyanın her yerinden binlerce insan çevrimiçi olarak sitede bulunuyor. Bu site en iyi site listemizde bulunmasından başka, diğer rulet sitelerinin sunamadığı birçok özellik sunduğu için benim de en sık ziyaret ettiğim siteler arasında bulunuyor. Sitenin oldukça iyi bir tasarımı var, fakat insanlarla iletişim söz konusu olduğunda biraz geliştirme iyi olabilir. Örneğin ben, normal bir erkeğim ve kızlarla görüşmekten hoşlanıyorum, fakat aradığımı bulmadan önce birçok erkeği geçmek zorunda kaldım. Buna rağmen hala onun muhteşem bir site olduğunu düşünüyorum. Güncelleme 6-5-2013-2015: FunYo bir estetik operasyon geçiriyor ve rulet uygulamalarının gelişmiş bir sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Çıkar çıkmaz onu da sitemize ekleyeceğiz. Ön izlemede gördüklerimiz oldukça heyecan vericiydi ve şu anda kullandıkları eski versiyondan çok daha iyi olacağı da açık.

Hiç yorum yok